Despre mine

Am 39 de ani. Sunt mamă de doi. Am fost profesor pentru mai mulți. Și, mi-ar plăcea să cred, prietenă pentru și mai mulți.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach acreditat.

Am, de asemenea, certificare în parenting, cu specializarea ”Certified Positive Discipline Parent Educator”, cursuri de psihologia copilului, respectiv a adolescenților, în cadrul modulelor psiho-pedagogice I și II în regim postuniversitar, diverse alte cursuri de psihologie, dezvoltare personală, life coaching şi inteligenţă relaţională, precum și un master în analiza și soluționarea conflictelor.

Disciplina pozitivă se bazează pe studiile lui Alfred Adler și ale lui Rudolf Dreikurs, iar instrumentele și conceptele disciplinei pozitive conțin respectul reciproc, identificarea motivului din spatele comportamentului (se pune accent pe rezolvarea cauzei care a provocat acel comportament), comunicarea practică și capacitatea de a rezolva probleme, concentrarea pe soluții, în locul pedepselor, şi încurajarea, în locul laudelor.

NU fac terapie și NU pun diagnostice, însă ofer cadrul și sprijinul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce împiedică evoluția personală sau profesională, în vederea identificării de către părinți/adolescenți a soluțiilor constructive pe care le au la dispoziție.

Ofer consiliere în următoarele situații:

–       Educație psihologică;

–       Educație vocațională și de orientare profesională;

–       Educație parentală;

–       Îmbunătățirea relației părinți-copii și a relației de cuplu a părinților;

–       Dezvoltare personală, încredere de sine și gestionarea emoțiilor;

–       Îmbunătățirea comunicării și comunicare asertivă etc.

Informații suplimentare şi programări: consiliere@parintideadolescenti.ro sau la numărul de telefon: 0766 44 01 02.

Cu drag,

Cristina Andreea Stan